学校通告


2018下半年上课及放学时间通知 NOTIS PERSEKOLAHAN & BERSURAI PENGGAL II 2018

posted Jul 2, 2018, 7:13 AM by Sjkc Kepong1   [ updated Jul 4, 2018, 1:51 PM ]


特别通告 (2)

posted Jun 16, 2018, 10:01 AM by Sjkc Kepong1   [ updated Jun 16, 2018, 10:07 AM ]


特别通告NOTIS (1)

posted May 9, 2018, 6:04 PM by Sjkc Kepong1   [ updated Jun 16, 2018, 9:48 AM ]

星期六(12-05-2018)的学校课外活动和BEDFORD英文写作课程皆取消
Aktiviti kokurikulum dan Program BEDFORD (Kelas Penulisan BI) pada hari Sabtu (12-05-2018) akan ditundakan. 

 Pihak sekolah memohon maaf atas kesulitan.

第十四届全国大选额外的特别公共假期

posted May 9, 2018, 5:46 PM by Sjkc Kepong1

各位家长,5月10日及11日被列为特别公共假期。
愿大家可以好好享受这两天特假。


第十四大选特别假期通告

posted May 4, 2018, 1:28 AM by Sjkc Kepong1


6年级UPSR习试时间表 LATIHAN DIAGNOSTIK / LATIHAN PERCUBAAN UPSR

posted Mar 30, 2018, 10:03 PM by Sjkc Kepong1   [ updated Apr 3, 2018, 7:17 AM ]

 吉隆坡甲洞国民型华文小学()

____________________________________________________________________________________                                                                                                                                                                      致: 6年级学生家长                                                                                                                 12.03.2018

    6年级UPSR习试时间表

(LATIHAN DIAGNOSTIK / LATIHAN PERCUBAAN UPSR)

Ø  习试 ( 1 )                                         23.4.2018 - 27.4.2018

Ø  习试 ( 2 )                                         23.7.2018 - 27.7.2018

日期

Tarikh

时间

Masa

编号

Kod

科目

M/Pelajaran


   星期一

    23.4.2018

    23.7.2018

8.15pg - 9.30pg

(1小时15 分钟 )

026

华语理解

BC ( Pemahaman )

10.45pg - 12.00tgh

(1小时15 分钟)

027

 

华语写作

BC ( Penulisan )

星期二

24.4.2018

24.7.2018

8.15pg - 9.30pg

(1小时15 分钟 )

021

国语理解

BM ( Pemahaman )

SJK( C )

10.45pg - 12.00tgh

(1小时15 分钟)

022

国语写作

BM ( Penulisan )SJK( C )

 星期三

       25.4.2018

       25.7.2018

 

8.15pg - 9.30pg

(1小时15 分钟 )

023

英语理解

B.Inggeris ( Pemahaman )

10.45pg - 12.00tgh

(1小时15 分钟)

024

英语写作

B.Inggeris ( Penulisan )

 星期四  

        26.4.2018

        26.7.2018

 

8.15pg - 9.15pg  

 (1小时 )

025/1

数学 ()

Matematik 1

10.45pg - 11.45pg  

(1小时)

025/2

数学 ()

Matematik 2

 星期五

       27.4.2018

       27.7.2018

8.15pg - 9.15pg   

(1小时 )

028/1

科学  ()

Sains 1

10.45pg - 11.45pg 

 (1小时)

028/2

科学  ()

Sains 2

                                                       

2018年度第次归纳式评审时间表 Jadual Waktu PKSR 1 Tahun 2018 

日期/Tarikh

年级/Tahun

时间 /  Masa

科目  M/ Pelajaran

17 .4 .2018

星期二Selasa

1-6

11:00a.m. – 11:40 a.m

( 40分钟 )

道德教育 ( P.Moral/PI )

24. 4 .2018

星期二Selasa  

4-6

11:00 a.m. – 12:00 p.m. 

( 1小时 )

历史( Sejarah

 

考试范围(六年级)---  SKOP PKSR 1 (Tahun 6)

 

道德-------  第一单元至第五单元

历史 ----  第一单元至第三单元

**生病的学生须有医生证明书方可参加补考。

 

02-04-2018

清明节特假 –  Cuti Peristiwa Qing Ming

23 - 4–2018

27 - 4 -2018

进修班 ,课外活动及才艺班暂停

Kelas Tambahan  Aktiviti Kokurikulum & Kelas Bakat ditunda.

01-05-2018

劳动节假期  Cuti Hari Pekerja

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


2018年度第一次归纳式评审时间表 JADUAL WAKTU PKSR 1 TAHUN 2018

posted Mar 30, 2018, 9:58 PM by Sjkc Kepong1   [ updated Apr 8, 2018, 7:38 AM ]


**生病的学生须有医生证明书方可参加补考。

02-04-2018

清明节特假 –  Cuti Peristiwa Qing Ming

23 - 4–2018 

27 - 4 -2018

进修班 ,课外活动及才艺班暂停

Kelas Tambahan, Aktiviti Kokurikulum & Kelas Bakat ditunda.

01-05-2018

劳动节假期  Cuti Hari Pekerja

 放学时间 W.Bersurai :

星期

Hari

上课时间

Waktu Bermula

1 – 6年级

休息时间

Waktu Rehat

1 – 3年级

休息时间

Waktu Rehat

4 – 6年级

放学时间

Waktu Bersurai

1 – 2年级

放学时间

Waktu Bersurai

3年级

放学时间

Waktu Bersurai

4 – 6年级

星期一 Isnin

7.15 am

9.45 am

-

10.15am

10.15 am

10.45am

1.15 pm

12.45 pm

1.15 pm

星期二 Selasa

12.45 pm

1.15 pm

星期三 Rabu

12.45 pm

星期四 Khamis

12.15 pm

12.45 pm

星期五 Jumaat

12.15 pm

12.45 pm









假期通知 NOTIS CUTI SEKOLAH

posted Mar 5, 2018, 1:05 AM by Sjkc Kepong1   [ updated Mar 5, 2018, 1:49 AM ]


1-10 of 22